Nohavičky a body

Pekné nohavičky sú nevyhnutnou súčasťou šatníka každej ženy. Nohavičiek je dnes na výber neskutočne veľa. Farby, strihy, materiály, to všetko sa dá kombinovať donekonečna. Ich voľba nie je len otázkou vašej postavy, ale aj osobného vkusu. V móde sú nielen rafinované strihy, ale aj farebné bodky, kvetinkové a geometrické vzory, masličky a podobné ozdoby. Čím vyššie nohavičky sú, tým viac spevňujú postavu (boky a brucho), ak však máte štíhlejšiu postavu, zvoľte nohavičky radšej nižšie. Veľmi moderné sú dámske boxerky a to ako elegantné čipkované, tak aj pohodlné športové. Takéto nohavičky väčšinou tiež spevňujú pozadie, avšak pristanú najmä štíhlejším ženám - opticky totiž zväčšujú boky. Boxerky môžu aj nenápadne vykukovať z džínsov, opäť podľa chlapčenského vzoru.

Odnikadiaľ však naopak nesmú vykúkať tangá, to pôsobí nevkusne a vulgárne. Tangá sú ideálne pod biele a iné priesvitné oblečenie, pod ktorým by iné nohavičky nemuseli pôsobiť pekne. Pod takéto oblečenie sa hodia aj laserom strihané nohavičky (bezšvové). Priehľadné oblečenie môže byť veľmi elegantné a rafinované, ale je potrebné správne zvoliť spodnú bielizeň, inak je efekt úplne opačný. Pod takéto oblečenie sa hodí aj bielizeň telovej farby. Pre veľkú časť mužov i žien sú tangá a strings stále najviac sexy nohavičky. Výborne sa dopĺňajú aj s podväzkami.


Špecifickou kapitolou sú body a košieľky. V posledných sezónach sa body opäť rýchlo vracia do módy. Ideálne v nevinnej bielej farbe, alebo ako vášnivé červené. Využiť ho môžete ale aj von ako top - potom sa oplatí siahnuť radšej po farebnej variante. A nepriesvitné. Body je ideálne s džínsami na letné večery, alebo dovolenku pri mori.