Aké prádlo zvoliť?

Ak váhate, ktoré spodné prádlo vybrať pre určitú príležitosť či oblečenie, alebo aké sa hodí k Vašej postave, nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi tipmi.

Push-up podprsenka dobre poslúži ženám a dievčatám s menšími prsiami. Ak dobre sadne, tak doslova kúzelne zväčší objem poprsia a dotvaruje dekolt. Vyrábajú sa aj univerzálne push-up podprsenky, ktorých súčasťou je vyberateľná výplň. Vďaka tomu môžete aj vyrovnať nerovnakú veľkosť pŕs. "Push-upka" sa ideálne hodí pod tričko s výstrihom. K zafixovanie poprsia zase skvele poslúži športová podprsenka. Tu je kľúčovým slovom pohodlie. Pruhy látky a prípadne aj ramienka sú širšie a celkovo sa nič Nezarýva do kože alebo rebier. Športová podprsenka je navrhnutá tak , aby bola priedušná a bránila nadmernému poteniu. Podprsenka by mala byť zhotovená z kvalitných odolných materiálov ako je bavlna. Hodí sa teda pre jogging, aerobic a ďalšie športy.

Zrelšie ženy alebo tie, ktoré si obľúbili topy a tielka bez ramienok, využijú najlepšie vystuženú podprsenku s kosticou. Vystužená podprsenka má silnejší stred a nižšie košíčky. Vhodné sú teda aj pod tričko s hlbším výstrihom. Pre bežnejšie nosenie je ideálna podprsenka taká, ktorá má plný košíček zakrývajúci väčšiu časť pŕs. Pohodlie docielite výberom podprsenky z vzdušného, ​​príjemného prírodného materiálu. Pre špeciálne príležitosti, alebo pod zložitejšie druhy oblečenia je už treba vyberať špeciálnejšiu podprsenku. Voľte čipkovanú podprsenku, prípadne elegantnú podprsenku s rafinovanými detailmi. Nič nepokazí ani luxusný materiál alebo nezvyčajná, ale vkusná farba. Čo sa týka veľkosti poprsia, tak v zásade k väčším prsiam potrebujete zložitejšiu podprsenku, zošitú z viacerých dielov. Bezšvová podprsenka nie je pre objemnejšie prsia vhodná. Pomôže aj širšie zapínanie alebo zapínanie vpredu. Ak máte prsia ďalej od seba, potom zvoľte podprsenku spojenú širším pruhom látky, nie tenkou šnúrkou.


Pod biele oblečenie už nemusíte nutne nosiť biele prádlo. Dbajte však na to, že Vaše farebné prádlo bude vidieť, čiže si dajte extra záležať, nech Vám sedí. Zarezávajúce sa menšie prádlo rozhodne dobrý dojem neurobí.