Aká bielizeň je IN?

Každý rok sa na výslní vyhrieva predovšetkým klasika - hladké spodné prádlo v klasických, alebo pastelových farbách a stále viac fanúšikov získava tiež bielizeň bezšvová.

Trendy sa ale menia. Vlani bolo obľúbenejšie prádlo čipkované, volánikové, veľmi farebné, tento rok s prevahou vedie bielizeň jednoduchého dizajnu, tvarov a línií bez prehnaných ozdôb a doplnkov - takéto bielizeň sa teší veľkej obľube.

Okrem klasických farieb, teda bielej a čiernej, sa stále veľmi dobre predáva červená. Je symbolom erotiky, takže po nej bude dopyt stále. Avšak do pozadia išla trochu telová farba a do popredia sa dostávajú práve pastelové farby, strieborná farba alebo napríklad kombinácia šedej a ružovej. V móde ale rozhodne nie sú krikľavé farby. A pokiaľ sú v kombinácii, tak sa príjemne dopĺňajú a nijako sa nebijú.

Z tvarov podprseniek idú stále veľmi dobre na odbyt push-up podprsenky a stále viac sa predávajú kvalitné bezšvové podprsenky. Pri športových podprsenkách sa hľadí skôr na kvalitu a funkčnosť, a obľúbenými farbami sú tak predovšetkým tiež tie klasické - biela a čierna.

Zákazníci častejšie vyberajú klasické tvary spodných nohavičiek, do pozadia sa tak dostali tangá. Úsporným tvarom pri nohavičkách teda odzvonilo. Obľúbené sú boxerky, alebo bedrové nohavičky.